Polarizált fényterápia, fotonkezelés, fénykezelés

AMIT A KEZELÉSEKRŐL TUDNI KELL

Ősi kínai, arab orvoslás alapján kifejlesztett Nóbel díjas felfedezésen alapuló magyar találmány. Alkalmazásával a hagyományos orvoslás által gyógyíthatatlannak, vagy fájdalmas, több éves terápiával gyógyítható betegségeket, betegségcsoportokat tudunk fájdalommentesen pár nap, hét alatt gyógyítani. Munkánk során lábszárfekély teljes gyógyulását értük el. Rostasejt gyulladás, arcüreg gyulladás, vékonybél, vastagbél, gyomor máj, tüdő kölönböző gyulladásos betegségeiben tudtunk segíteni, teljes gyógyulást elérni.

Főbb tudnivalók:
  • A kezelések a kezelendő terület elhelyezkedésétől függően ülő vagy fekvő helyzetben történnek.
  • A kezelés során arra fogom kérni, hogy a célterületen tegye szabaddá a bőrfelületet.
  • Majd beállítom a polarizált fény hullámhosszát.
  • A kezelés teljesen fájdalommentes
  • Egy-egy kezelés nem korlátozódik a problémás területre. A teljes szervezetet kezelem, Kezelés időtartama alatt több egészségügyi probléma kezelésére van lehetőség. (Ezt akkor fontos tudnia, amennyiben Ön, mint a legtöbben, egyszerre több egészségügyi problémával fordul hozzánk.)
Ruházat:

Kérjük, nem szoros, könnyen levethető felső és alsó ruházatban jöjjön.

Hatékonyabban tudunk segíteni:

Az alább felsorolt információkat Ön természetesen nem köteles a rendelkezésünkre bocsátani, ezek ismerete nélkül is eredményes a kezelés. Azonban ezen adatok tudatában hatékonyabban, időben hamarabb érhető el eredmény.

  • Amennyiben Ön esetleg rendelkezik pár hónapnál nem régebbi laboratóriumi eredménnyel vagy kórházi zárójelentéssel kérjük hozza azt magával.
  • Abban az esetben, ha a konkrét problémára vonatkozóan van lelete, zárójelentése, vagy bármilyen más írott előzmény kérjük hozza azt is, nem baj, ha régebbi.
  • Kérjük gondolja át, és írja le, milyen gyógyszereket szed (név, hány mg-os), mióta és milyen adagolással.
Mi a különbség a sensolight kezelés és a polarizáltfény-terápia között?

Napjainkban már rengeteg fényterápiás gyógyító kezelés létezik. Pontosan ezért nehéz a választás: vajon melyiket válasszuk? A legnépszerűbb kezelések a sensolight ágy és a polarizáltfény-terápiás készülékek, lámpák.

Mindkét terápia alkalmas az allergia kezelésére, az immunrendszer erősítésére, belső szervi panaszok enyhítésére, az anyagcsere javítására, gyulladások kezelésére, olyan bőrproblémák kezelésére, mint a pikkelysömör vagy a pattanások. Továbbá segítenek a sérült izmok, csontok, ízületek gyors regenerálódásában, enyhítik a női panaszokat. Mindkét terápia alkalmas minden korosztály betegségeinek gyógyítására, stb.

A következő a különbség a két eljárás között: a polarizáltfény-terápiás készülékek használatánál tudjuk változtatni az alkalmazott fény hullámhosszát. A tapasztalatunk az hogy fájdalmas, erősen gyulladt, nagyon sérült szervek, szervrendszerek kezelésére, a fő hatásában gyulladáscsökkentő hullámhosszak használata jelent előnyt, majd a hatást lehet fokozni, kezelési időt jelentősen növelni, csökkenteni a következő hullámhosszra váltással. Ezzel a technikával gyógyítottunk többek között agyi katasztrófa utáni beteget, mellhártya gyulladást, arcüreg gyulladást, Diverticulist, Campylobacter pilori és egyéb bakteriális fertőzéseket, stb. Lábszárfekély gyógyítása a sérült terület folyamatos, helyi kezelése mellett a beteg érrendszerének, hormonháztartásának, vérképzőszerveinek, pszichés állapotának támogatása mellett végezzük a kezelést a lábszárfekély teljes gyógyulásáig. Csaknem minden betegnél, betegségnél az a tapasztalatunk hogy a beteg pillanatnyi általános állapota szerint kell hullámhosszt választani. Tehát nem kezdhető a kezelés rutin szerint, csak azért, mert az előző kezelésnél egy hullámhossz kellemesnek jónak bizonyult, jónak érzett a beteg, tökéletes látványos a javulás. Gyakran találkozunk összetett, több betegséggel érkező betegekkel. Ilyen esetekben a terápiát a különböző szervek más- más szinek használatával, kezelési idők, kezelési távolságok optimalizálásával, változtatásával tudjuk hatékonnyá tenni. Egyszerre több készülékkel dolgozunk. A készülékek számát szintén a beteg pillanatnyi állapota határozza meg. Soha nem a polarizátfény dolgozik, hanem a szervezet önregenerációs mechanizmusa. A polarizáltfény-kezelés kezdeti stádiumára jellemző kellemetlen tünetek felerősödését a fentiek betartásával szinte teljesen kiküszöbölhetjük, még ha jelentkeznének is, pár perc alatt szűntetni tudjuk. A kezelések ideje alatt a beteggel megismertetjük azokat a folyamatokat, amelyek a tudomány mai állása szerint a szervezetében lejátszódnak. Van idő beállítani, átbeszélni, ha szükséges a táplálkozás, mozgás, pihenés mikéntjét, optimális változtatásokat tudunk javasolni.

Lassan felmerül a kérdés: mit válasszak? Azokban a betegségekben ahol szükség van a különböző hullámhosszak hatására, ha egy-egy szerv, szervrendszer gyógyulása hosszabb helyi behatással érhető el, javasoljuk, hogy a polarizáltfény-terápiás lámpa mellett döntsön.

Ha kérdése van, lépjen velünk kapcsoltba a megadott elérhetőségek egyikén!

Problémák betűrendben: >>