Polarizált fényterápia, fotonkezelés, fénykezelés

BEJELENTKEZÉS

Munkanapokon előzetes időpontegyezetetés alapján tudom fogadni Önt (8.00 és 20.00 közötti időpontokban).

Az első, állapotfelméréssel egybekötött kezelés: Kérjük, hogy az alábbi elérhetőségek valamelyikén érdeklődjön.

- Kérjük gondolja át, és írja le, milyen gyógyszereket szed (név, hány mg-os), mióta és milyen adagolással.
- Amennyiben Ön esetleg rendelkezik pár hónapnál nem régebbi laboratóriumi eredménnyel vagy kórházi zárójelentéssel kérjük hozza azt magával.

A véleményezés (állapotfelmérés) eredményeként vázolom a beavatkozási lehetőségeket, majd kölcsönösen megállapodunk a terápia feltételeiben. Panaszoktól függően elmondom, hogy körülbelül milyen időtáv (hány kezelés) alatt várhat eredményt.

Egy-egy kezelés időtartama alatt több egészségügyi probléma kezelésére is van lehetőség. (Ezt akkor fontos tudnia, amennyiben Ön, mint a legtöbben, egyszerre több egészségügyi problémával fordul hozzám. Tehát nem kell problémánként külön kezelésre járnia és többszörös árat fizetnie.)Az esetek 95 %-ában elegendő a 60 perces kezelés. Előfordul azonban, hogy valaki annyi problémával érkezik hozzánk, hogy a terápia kezdeti kezeléseit 90 perces vagy a legritkább esetben 120 perces hosszúságúra kell emelnünk. Az ‘erős alapozás’, azaz a kezdeti hosszabb kezelések után azonban általában ilyen esetekben is visszatérünk a 60 perces kezelésekre.


KAPCSOLAT

Bejelentkezés:
06 30 326 53 65

E-mail:
horvath.kocsis@gmail.com

Magánrendelés:
8174 Balatonkenese Mikes Kelemen u. IX/1

Problémák betűrendben: >>