Polarizált fényterápia, fotonkezelés, fénykezelés

MAGAMRÓL

1973-ban végeztem a SOTE, Semmelweis Orvostudományi Egyetem Gyógyszerésztudományi Karán. Először beálltam az előtára mögé dolgozni, gyógyszertárban, ugyanúgy mint sokan évfolyamtársaim közül. Abban a faluban kezdtem, ahol az általános iskolát befejeztem, Balatonkenesén.

Volt tanáraimnak, osztálytársaimnak adtam ki a gyógyszereket. Gyakran megtörtént, hogy aki először egy recepttel jött, kisvártatva hozta a másodikat, harmadikat, majd a paksamétát. Ekkor vált egyértelművé számomra, hogy csak vegyszerrel, nem igazán lehet segíteni, hiszen annak ellenére, hogy valaki beszedi, amit felírtak neki az esetek jelentős részében nem áll helyre az a lenyűgöző, finoman hangolt, egységes bio-pszicho-fiziológiai mikrokozmosz, amit mi emberi szervezetnek nevezünk. Sajnos sokszor újabb és újabb gyógyszerekre van szükség, sőt a folyamat gyakran önmagát gerjeszti, gondoljon csak a mellékhatások enyhítésére felírt újabb receptekre!
Ekkor, a gyakorlatban tudatosult számomra, hogy egyetemi képzésünk egyoldalú volt, csak gyógyszerről szólt.

Többet akartam tudni a miértekről és hogyanokról, ezért úgy döntöttem tanulok tovább. Pályát módosítottam, szerológus gyógyszerészként immunológiát tanultam, majd laboratórium vezető lettem. A szervezeti integritás megőrzésének folyamatait és az idegennek felismert anyagok elleni védekezés mechanizmusát tanulmányozva ellenanyagok kutatásával foglalkoztunk.

Közhely, de igaz: Ismerd meg ellenséged... Így annak érdekében, hogy immunológusként még jobbá válhassak bakterológiát és mikológiát (a mikrobiológia gombafertőzésekkel foglalkozó tudományága) tanultam, majd felkértek a Veszprém Megyei Közegészségügyi- Járványügyi Állomás ezirányú laboratóriumának vezetésére.

Több évtizednyi tanulás és kutatás után jöttem rá arra, hogy minél többet tudok az emberről és a különböző vegyszerekről annál kevésbé látok reményt arra, hogy (kizárólag) gyógyszerek segítségével helyreállítható a szervezet megbomlott egysége, egyensúlya. Saját ismeretségi körömben is volt aki dolgozni menet szedte a gyógyszert, volt akibe az intenzív osztályon csöpögött a rettenet. Az igazán súlyos esetekben azonban itt sem lehetett segíteni.

Kevesen tudják például, hogy

- egyes gyógyszerek hasznosulása a beteg szervezetben akár az 50%-ot is alig éri el többi csak a szervezetet terheli
- van gyógyszer ami el sem jut oda, ahol a helye lenne (pl: a porcépítők nem jutnak át ödéma, gyulladás által összenyomott ereken, csak a mellékhatásaik érvényesülnek)

A tehetetlenség odavezetett, hogy a szerv- és sejtszintű energiaháztartás helyreállításának módszereit és hatásait kezdtem el tanulmányozni. És végre megtaláltam, amit kerestem! A számos energiaimpulzus terápia közül a polarizált fény biostimulatív hatásán alapuló, mellékhatásoktól mentes technológia az amely világszerte bizonyítottan milliók életminőségét javította, vagy életét mentette meg.

Az elmúlt 10 évben ezért  a polarizált fény hatásmechanizmusát és a hozzá kapcsolódó technológiai hátteret tanulmányoztam, majd kezdtem el alkalmazni és oktatni. Mára személyes tapasztalataim alapján is arra a következtetésre jutottam, hogy olyan esetekben is lehet segítség, amikor az orvostudomány és a gyógyszeripar nem tud, vagy már nem tud segíteni.

Több ezer sikeres kezelés után már úgy érzem, joggal kijelenthetem, hogy számos egészségügyi problémára mind időben, mind eredményben hatékony megoldást kínálok azoknak, akik egészséges életet szeretnének élni.

Problémák betűrendben: >>