A pyelonefritis kellemeten tünetei akár egy-két kezelés alatt elmúlhatnak, a pyelonefritis gyógyulási folyamata pedig akár pár hét alatt befejeződhet!

Meddőség

A teherbeesés természetes módon

Napjainkban egyre gyakrabban találkozunk azzal, hogy fogamzóképes nők nem tudnak teherbe esni, vagy csak későn, a fogamzóképesség határán gondolhatnak a gyermekvállalásra.

Mindkét esetben a hagyományos nyugati orvoslás hormonokkal próbál segíteni, de eközben méregerős vegyszerekkel terhelik meg a szervezetet, különösen a hormonháztartást, és a kiválasztó szerveket.

A jövendő szülőket rendkívüli módon pszichésen is megterheli a beavatkozás, a lombikbébi program, a beültetések, (latin kifejezéssel az insemináció).

Az állandó külső stresszhatás, kémiai hatások,sugárhatás (rtg, eletroszmog, stb), az ivóvíz készlet nagyfokú hormonokkal való szennyezése mind, mind negatívan hatnak a női és a férfi szervezetre.

A szakirodalom szerint (prof. Dr.Czeizel Endre) ma Magyarországon minden ötödik pár meddő. Az esetek harmadában a férfi a nemzőképtelen, negyedében mindketten meddőek. Egyre nő az olyan párok száma is, amelyek segítség nélkül nem tudnak eljutni a fogantatásig.

A mi módszerünk egyszerűen csak a szervezet erőinek természetes módon való befolyásolásán alapszik, fotonterápiás módszerrel. A kezelés során megkeressük az életmódbeli hibákat. Feltérképezzük a szervek, szervrendszerek állapotát, majd összehangoljuk működésüket, mintegy kijavítva a "hibákat" a polarizált fényterápia segítségével.

Keressen bennünket, segítünk!